На 22-годишна възраст Лора Микетич шеговито се наричала железен гигант заради

...
На 22-годишна възраст Лора Микетич шеговито се наричала железен гигант заради
Коментари Харесай

Това 22-годишно момиче тежеше 140 килограма! 4 години по-късно е неузнаваемо!

На 22-годишна възраст Лора Микетич шеговито се наричала " стоманен колос " поради 140-те си кг. Младата американка страдала от цялостен букет заболявания -  хипертиреоидизъм, високо кръвно налягане и преддиабетно положение, провокирано от затлъстяването, пише  jenata.blitz.bg

В един миг Лора схванала, че не може да продължава повече по този начин и незабавно би трябвало да промени нещо в живота си. " Отправих си предизвикателство и взех решение да се трансформира. Стотици пъти бях опитвала да сложа в ред здравето си, само че всякога нещата не се случваха както би трябвало. Излишните килограми се трансфораха в огромен проблем, даже се замислих за хирургична интервенция ", споделя тя. 



Но вместо под ножа на хирурга, Лора легнала под щангите. И не сбъркала, тъй като ежедневните тренировки в спортната зала трансформирали живота й на 180 градуса и момичето доста скоро схванало, че не се нуждае от лекарска помощ.   " Всичко стартира с постоянното посещаване на спортната зала. Започнах да се храна здравословно. Напълно трансформирах менюто си, отхвърлих се от нездравословната храна и алкохола. Трябваха ми единствено няколко седмици, с цел да схвана, че нямам потребност от интервенция ", споделя Лора. 

През първата година смъкнах 45 кг и се отървах от нездравословните си привички. И най-важното е, че разбрах, че мога да управлявам всичките си дейности и стремежи ", споделя още тя. 



Благодарение на вярно определената диета, повдигането на тежести и интензивните  тренировки в залата Микетич е съумяла да избегне казусът, който се появява при доста хора, които са отслабнали внезапно, а точно увисналата кожа.  

За да насърчи всички девойки, които са решили да тръгнат по нейния нелек път, Лора постоянно разгласява в профила си в Инстаграм ободряващи постове, в които показва потресаващите резултати от отслабването си. 



След 4 години усилена работа, Лора наподобява напълно нов човек. Тя наподобява на модел, излязъл от някое списание и никой не може да допусна, че преди известно време е имала проблеми с наднорменото тегло. 



Историята на младата американка е доказателство, че жестоката самодисциплина, постоянните тренировки и непрекъснатата работа над себе си водят до умопомрачителни резултати. " Изморил си се? В никакъв случай не се отхвърляй! Просто си почини ", бил главният лозунг на Лора по време на битката й с непотребните килограми. 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР